1.png
  • Anette Hommel

023 Født sovende


Benedikte er mamma til Jonas på 3 år og Engeline som ble født sovende. I ukas episode forteller Benedikte begge sine fødselshistorier.


Da Engeline skulle bli født, og fostervannet som kom ut var helt svart, var det tydelig at alt ikke var som det skulle inne i magen. Benedikte måtte så gjennom en setefødsel med et barn som ikke lenger var i live. Selve fødselen var en fin opplevelse, som hun er glad for at hun fikk.


Benedikte forteller åpent om en barseltid uten barn, hvordan brystene hennes ble bandasjert for å stoppe melkeproduksjonen, og om den fantastiske støtten hun fikk fra familie, venner og helsepersonell.


Benedikte snakker også om tankene rundt det å skulle bli gravid igjen, og hvordan det var å faktisk gå gjennom et svangerskap etter det store tapet hun hadde vært gjennom. 5 år etter tapet av Engeline, fødte Benedikte den friske og fine gutten Jonas.Ressurser som nevnes er:


Finn ut mer om Benedikte her:

instagram.com/benediktesaloEpisoden er sponset av Liten og Trygg. Vet du hva du skal gjøre hvis barnet ditt setter noe i halsen eller faller ned trappa? Det du gjør i minuttene før ambulansen kommer, kan bety forskjell på liv og død. Lær deg førstehjelp for baby og barn med et direktesendt nettkurs du kan ta hjemme fra din egen stue.

Meld deg på et livsviktig kurs på www.litenogtrygg.no

og få 30% rabatt med rabattkoden:

GRAVID2021Få mer Graviditet, fødsel og tiden etterpå


Svart hvitt Spotify ikon
Svart hvitt Instagram ikon
Svart hvitt Facebook ikon

677 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle