1.png
  • Anette Hommel

020 Bekkenløsning, rullator og sykehusopphold


Da Emilies andre sønn var bare 4 måneder gammel, ble hun gravid på nytt. Kroppen hadde ikke rukket å komme seg fra det forrige svangerskapet, og hun fikk kraftig bekkenløsning. Smertene var så kraftige at hun måtte få hjelp til alle hverdagslige aktiviteter, som å dusje og gå på do.


Som om ikke det var nok, fikk Emilie også hyperemesis gravidarum (ekstrem svangerskapskvalme) og gikk ned 17 kg i løpet av første trimester.


To måneder etter fødselen forteller Emilie om et beintøft svangerskap, og en fødsel der jordmødrene på avdelinga glemte at hun var der.


Emilie forteller om mannen, Tom Erik, som var så sliten at han satt og gråt om kvelden, og om hvordan de sammen kom frem til at de trengte hjelp i hverdagen. De valgte å skaffe seg en au pair, og det har de ikke angret på.Ressurser som nevnes er:

Finn ut mer om Emilie her:

instagram.com/emeiberg

nouw.com/spiremorEpisoden er sponset av Liten og Trygg. Vet du hva du skal gjøre hvis barnet ditt setter noe i halsen eller faller ned trappa? Det du gjør i minuttene før ambulansen kommer, kan bety forskjell på liv og død. Lær deg førstehjelp for baby og barn med et direktesendt nettkurs du kan ta hjemme fra din egen stue.

Meld deg på et livsviktig kurs på www.litenogtrygg.no

og få 30% rabatt med rabattkoden:

GRAVID2021Få mer Graviditet, fødsel og tiden etterpå0 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle