IMG_7246.jpg

Litt om meg

Jeg har så lenge jeg kan huske vært fascinert av menneskekroppens former og bevegelser. Så mens jeg studerte teaterpedagogikk i Nederland, var det helt naturlig at bevegelsesteater ble min spesialitet. Yoga hadde jeg drevet med litt av og på siden videregående, men aldri fast.

 

I en givende, men travel hverdag som lærer på folkehøgskole ble yoga og meditasjon det som holdt meg tro mot meg selv. Jeg dro på yogaretreats om sommeren og gikk på yogastudio flere ganger i uka. Det tok ikke lang tid før avgjørelsen var tatt om å fordype meg videre innen yoga.

Utdannelse i barne- og ungdomsyogapedagogikk under An-Magritt Seeland ved Jay Ma Yoga i Gjøvik ble begynnelsen på min profesjonelle yogareise. Mens utdannelsen pågikk, gikk jeg også i lære hos An-Magritt for å lære gravidyoga.

Jeg har tatt flere kurs innen svangerskap og fødselsforberedelse blant annet på Doulaskolen i Oslo, og jobber stadig med å utvikle meg innen både yoga, meditasjon og fødselshjelp.

I tillegg til å undervise yoga er jeg også teaterpedagog. Er du på utkikk etter en regissør eller teaterinstruktør? Ta en kikk på teaternettsiden min.