Gravidyoga

Vil du ha en lettere fødsel, bedre søvn og mindre svangerskapsrelaterte plager? Yoga kan gi deg verktøyene du trenger for å oppnå det.

Jeg tilbyr individuelle yogatimer på nett, hjemme hos deg eller i mitt lille hjemmestudio. Timene bygges opp etter dine individuelle behov, utfordringer og ønsker.

Hvorfor gravidyoga?

Yoga er noe av det beste du kan gjøre for deg selv og ditt ufødte barn. Yoga styrker muskler og tøyer ligamenter for å forberede kroppen på fødsel. Når du er gravid er det ekstra viktig å lytte til hvilke behov kroppen din har, og yoga kan hjelpe deg til å bli flinkere til å lytte. Du lærer pusteteknikker og yogaøvelser du kan bruke både før og under fødsel, for å gjøre fødselen lettere.

Hva om jeg aldri har gjort yoga før?

Hvis yoga er helt nytt for deg, er et svangerskap den perfekte anledning for å begynne. I gravidyoga fokuserer vi på to hovedelementer: fødselsforberedelse (fysisk og mental) og kontakten med barnet i magen. Det handler overhode ikke om å være "flink", men om å være tilstede i egen kropp og med barnet i magen. Som gravid er det ekstra fint å ta individuelle timer, så vi kan fokusere på deg, din situasjon og din kropp.

Hva kan yoga gjøre for meg som gravid?

Yoga er et fantastisk verktøy både for gravide og andre. Yoga kan hjelpe mot vanlige svangerskapsplager, som halsbrann, forstoppelse, ødem, søvnproblemer m.m.. Jeg har gått på kurs med Spinning Babies og Doulaskolen i Oslo, så i tillegg til vanlige yogaøvelser for gravide kan jeg lære deg øvelser du kan bruke for eksempel for å hjelpe til å snu et barn som ligger i seteleie.

Priser gravidyoga

6 individuelle yogatimer på 90 minutter - NOK 900,- per gang

1 individuell yogatime på 90 minutter - NOK 1000,-

 
Uforpliktende bli-kjent samtale

Bruk kalenderen under, og velg et tidspunkt og sted som passer for deg.

Velger du Zoom som møtested vil du motta en e-post med invitasjon til å bli med i en Zoom videosamtale.

Da er det bare å klikke på lenken i e-posten når møtet skal begynne.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og din familie!