Fruktbarhetsyoga

Å prøve å bli gravid, men ikke få det til er ufattelig hjerteskjærende. Yoga kan støtte opp om både de fysiske og psykiske aspektene ved ufrivillig barnløshet.

Jeg tilbyr individuelle yogatimer på nett, hjemme hos deg eller i mitt lille hjemmestudio. Timene bygges opp etter dine individuelle behov, utfordringer og ønsker.

3.png

Hvorfor fruktbarhetsyoga?

Fruktbarhetsyoga er for deg som sliter med å bli gravid og/eller har menstruasjonsrelaterte plager, som lange sykluser, smertefull menstruasjon eller uteblivende eggløsning. Det er spesifikke yogaøvelser som er særlig egnet til å forberede kroppen på unnfangelse, og i fruktbarhetsyoga fokuserer vi på disse, sammen med andre restoritative øvelser. Pusteøvelser, stressreduksjon og dyp avspenning er viktige elementer.

Hva om jeg aldri har gjort yoga før?

Hvis yoga er helt nytt for deg, er dette den perfekte anledning til å begynne. Yoga handler overhode ikke om å være "flink", men om å lytte til og være tilstede i din egen kropp. Med individuelle timer, kan vi fokusere på deg, din situasjon og din kropp, slik at du får størst mulig utbytte av yogapraksisen din. Dessuten kan du fortsette å bruke mange av de samme øvelsene som du lærer gjennom fruktbarhetsyoga, når du blir gravid.

Hva kan yoga gjøre for meg?

Yoga kan bidra til å øke blodsirkulasjonen til bekkenregionen, noe som igjen stimulerer cellefornyelse og restitusjon. Riktig bevegelse kan korrigere ubalanser og tøye stramme ligamenter slik at organene får rom til å fungere optimalt. En annen viktig virkning av yoga er stressreduksjon. Stress er en viktig faktor i ufrivillig barnløshet, og yoga kan hjelpe deg til å spenne helt av og lettere håndtere vanskelige følelser.

Priser fruktbarhetsyoga

6 individuelle yogatimer på 90 minutter - NOK 900,- per gang

1 individuell yogatime på 90 minutter - NOK 1000,-

 
Uforpliktende bli-kjent samtale

Bruk kalenderen under, og velg et tidspunkt og sted som passer for deg.

Velger du Zoom som møtested vil du motta en e-post med invitasjon til å bli med i en Zoom videosamtale.

Da er det bare å klikke på lenken i e-posten når møtet skal begynne.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og din familie!