Barne- og familieyoga

Vil du ha en familie med mindre krangling, bedre søvn og mer nærhet? Yoga kan gi dere verktøyene dere trenger for å komme dit.

Jeg tilbyr individuelle yogatimer til barn og familier på nett, hjemme hos dere eller i mitt lille hjemmestudio. Timene bygges opp etter deres individuelle behov, utfordringer og ønsker.

IMG_7350_edited.jpg

Familieyoga

Familieyoga en en flott aktivitet for hele familien. Store og små familier, søsken, besteforeldre og eneforeldre kan gjøre yoga sammen. Yoga styrker familiebånd og lærer oss nye måter å være sammen på som familie. Vi lener oss på hverandre og støtter hverandre, leker sammen og er stille sammen. I familieyoga fokuserer vi på par- og gruppeøvelser for å styrke samhold, samarbeid og nærhet i familien.

Barneyoga

I barneyoga tilpasser vi yogaen til barnet - ikke motsatt. Ved bruk av eventyr og fantasihistorier leker vi oss gjennom yogaen. Det handler først og fremst om å ha det gøy, men virkningene er så mye større. Barna lærer verktøy de kan bruke for å holde fokus, takle vanskelige situasjoner og håndtere følelser. Yoga kan rett og slett bidra til at barnet har det bedre både fysisk, mentalt og emosjonelt.

Ungdomsyoga jente i bru
IMG_7336 (1).jpg

Ungdomsyoga

Yoga er livsmestring på sitt mest grunnleggende, og kan hjelpe ungdommer med å komme i bedre kontakt med seg selv og få bedre selvbilde. Gjennom yoga lærer ungdommene teknikker for å håndtere stress og usikkerhet på en sunn og trygg måte. I tillegg tilbyr yoga et rom der man kan bli vant med å bevege kroppen sin uten fokus på prestasjon eller konkurranse.

Banner nettside.png

Priser barne- og familieyoga

4 individuelle yogatimer a 45 minutter - NOK 450,- per gang

1 individuell yogatime a 45 minutter - NOK 500,-

 
Uforpliktende bli-kjent samtale

Bruk kalenderen under, og velg et tidspunkt og sted som passer for deg.

Velger du Zoom som møtested vil du motta en e-post med invitasjon til å bli med i en Zoom videosamtale.

Da er det bare å klikke på lenken i e-posten når møtet skal begynne.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og din familie!