Barne- og familieyoga

Vil du ha en familie med mindre krangling, bedre søvn og mer nærhet? Yoga kan gi dere verktøyene dere trenger for å komme dit.

Jeg tilbyr individuelle yogatimer til barn og familier på nett, hjemme hos dere eller i mitt lille hjemmestudio. Timene bygges opp etter deres individuelle behov, utfordringer og ønsker.

Familieyoga

Familieyoga en en flott aktivitet for hele familien. Store og små familier, søsken, besteforeldre og eneforeldre kan gjøre yoga sammen. Yoga styrker familiebånd og lærer oss nye måter å være sammen på som familie. Vi lener oss på hverandre og støtter hverandre, leker sammen og er stille sammen. I familieyoga fokuserer vi på par- og gruppeøvelser for å styrke samhold, samarbeid og nærhet i familien.

Barneyoga

I barneyoga tilpasser vi yogaen til barnet - ikke motsatt. Ved bruk av eventyr og fantasihistorier leker vi oss gjennom yogaen. Det handler først og fremst om å ha det gøy, men virkningene er så mye større. Barna lærer verktøy de kan bruke for å holde fokus, takle vanskelige situasjoner og håndtere følelser. Yoga kan rett og slett bidra til at barnet har det bedre både fysisk, mentalt og emosjonelt.

Ungdomsyoga

Yoga er livsmestring på sitt mest grunnleggende, og kan hjelpe ungdommer med å komme i bedre kontakt med seg selv og få bedre selvbilde. Gjennom yoga lærer ungdommene teknikker for å håndtere stress og usikkerhet på en sunn og trygg måte. I tillegg tilbyr yoga et rom der man kan bli vant med å bevege kroppen sin uten fokus på prestasjon eller konkurranse.

Banner nettside.png

Priser barne- og familieyoga

4 individuelle yogatimer a 45 minutter - NOK 450,- per gang

1 individuell yogatime a 45 minutter - NOK 500,-

 
Uforpliktende bli-kjent samtale

Bruk kalenderen under, og velg et tidspunkt og sted som passer for deg.

Velger du Zoom som møtested vil du motta en e-post med invitasjon til å bli med i en Zoom videosamtale.

Da er det bare å klikke på lenken i e-posten når møtet skal begynne.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og din familie!